Advarselsmeddelelse
This event has already taken place.

FRB-RUNS: Køb din billet her

12
MAJ

Dato Søndag d. 12. maj 2019, kl. 13:00
Sted
2000 Frederiksberg, Danmark

Start og mål: Lindevangsparken på Frederiksberg

For 3. år i træk arrangerer Folkekirken på Frederiksberg i forbindelse med FRBDAGE et festligt, folkeligt og fornøjeligt familieløb. Løbet, som er en del af FRBDAGE, arrangeres i samarbejde med Frederiksberg Kommune og FIF Atletik og Motion, som har lagt en dejlig rute rundt om KU.BE og Flintholm Station samt Frederiksberg Stadion, hvor der er festlig musik. Løberne kommer også helt tæt på Flintholm Kirke, hvor der venter forfriskninger til både børn og voksne. 

I år kan du løbe 5 km eller 10 km og har du ikke lyst til at løbe kan du melde dig til FRB-WALKS (5 km), og for de allermindste op til 6 år er der umiddelbart efter starten et lille børneløb rundt om Lindevangsparken, ca. 500 m.  FRB-WALKS og Børneløbet er gratis. I mål er der Lutherøl til de voksne og sodavand til børnene. Husk at tilmelde dig, hvad enten du er deltager i 5 km, 10 km, FRB-WALKS eller Børneløbet. Du kan på dit  startnummer vinde billetter til Copenhagen Half Marathon  i september og et af Spartas børneløb. 

På denne dejlige forårssøndag i maj samles mennesker på tværs af religion, nationalitet og politisk overbevisning for at dele glæden ved løb, gang og bevægelse. Kom og vær med, men skynd dig at ordne din tilmelding, vi har kun 250 startnumre.

Tilmeld dig på https://www.sportstiming.dk/ev...
Se mere på https://www.facebook.com/frbru...

Ophavsret: