This event has already taken place.

Kultur til kaffen: Tyste morgenritualer

Dato Torsdag d. 6. juni 2019, Kl. 07:45 til kl. 08:30
Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg, Danmark

Torsdag d. 6. juni kl. 7.45-8.30 i Sct. Thomas Kirke, Rolighedsvej 16.

Med mere handling end ord vil skuespiller Kristine Nørgaard og sognepræst Martin Elvstrøm-Vieth stille skarpt på ritualer. Morgenmenneskets repeterende og tryghedsskabende vaner vil spejle sig i kirkens mange gentagelser, og de vil blive udfordret på hver deres måde. Kom derfor og tænk med: hvilke ritualer kan ikke undværes? Hvilke kan? Og kan der ligger et strejf af nyt liv i blot det mindst brud på dem?

Skuespiller Kristine Nørgaard har bl.a. været nomineret til en Reumert for sin rolle i forestillingen “Rødt og Grønt” på Aarhus Teater og Martin Elvstrøm-Vieth er sognepræst i Godthaabskirken.

Om Kultur til kaffen

Biblioteket Frederiksberg inviterer sammen med en række kulturaktører til en morgen med kultur og kaffe den første torsdag i april, maj og juni. Vi tager favntag med morgenens unikke karakter og zoomer ind på dens særlige kendetegn, udtryk og elementer gennem forskellige kulturelle oplevelser. Hver gang i nye omgivelser.

Kultur til kaffen er små kulturindsprøjtninger, der efterlader dig med et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen.

Ophavsret: