Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Hjemme hos...Sys Rovsing

07
OKT

Dato Mandag d. 7. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Pris
30 kr.

 Folkekirken på Frederiksberg står i efteråret 2019 bag en række saloner om livet og verden, hvor en Frederiksberg-borger åbner sit hjem for publikum for at fortælle om netop det, som han eller hun brænder for. Første ”Hjemme hos…” arrangement finder sted mandag d. 7. oktober kl. 19.00 hos advokat Sys Rovsing, der vil fortæller om begrebet retfærdighed set fra en advokats synspunkt.
 

På Frederiksberg bor der masser af mennesker, der har en historie at fortælle: Om en sag, hun lever og ånder for; en rejse, der ændrede ham; en bog, et stykke musik, et teaterstykke, der blev anledning til mange overvejelser. En teologisk eller filosofisk eller politisk ide, der er afgørende og som må deles og drøftes med andre. Derfor arrangerer Folkekirken på Frederiksberg i efteråret 2019 en række saloner om livet og verden i samarbejde med en Frederiksberg-borger, der åbner sit hjem for publikum for at fortælle om netop det, som han eller hun har på hjerte. Salonen arrangeres af værten og en præst i fællesskab og publikum vil få rig lejlighed til både at lytte, men også at byde ind og bidrage med de tanker, som værtens fortælling inspirerer til. 
 

Første ”Hjemme hos…” arrangement finder sted mandag d. 7. oktober kl. 19.00 hos advokat Sys Rovsing, der vil fortæller om begrebet retfærdighed set fra en advokats synspunkt. Der er tilmelding til arrangementet fra d. 15. september her på siden.

Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet - hold øje med www.facebook.com/folkekirkenfrederiksberg for kommende arrangementer med "Hjemme hos..."

Ophavsret: