Begivenheden har allerede fundet sted.

Møde med de døde - på Frederiksberg Ældre Kirkegård

Søndag d. 15. november 2020, kl. 14:00

Kom med på vandring på Frederiksberg Ældre Kirkegård, hvor bl.a. Storm P. ligger begravet. Undervejs møder du skuespillere, der levendegør både kendte og ukendte, der ligger begravet på kirkegården. Kirkegårdsvandringen er målrettet børn fra 6 år ifølge med voksne.

Medvirkende: Skuespiller Kristine Nørgaard og Thomas Knuth-Winterfeldt. Manus: Helle Krogh Madsen

BEMÆRK: Ifølge de seneste corona-restriktioner må grupper på mere end 10 personer ikke må bevæge sig rundt samlet - heller ikke udendørs.

Derfor er Møde med de døde på Frederiksberg Ældre Kirkegård blevet ændret således, at mødet med afdøde personer finder sted i Frederiksberg Kirke, hvorefter deltagerne ud fra et udleveret kort over kirkegården selv går rundt og ser de pågældendes gravsteder.

Mødetidspunkter er uændrede.

Arrangementet er en del af Projekt OmSorg

Dato: Lørdag 14.11 kl. 10.00 og søndag 15.11  kl. 14.00
Sted: Frederiksberg Ældre Kirkegård, Frederiksberg Allé 71. Vi mødes ved Frederiksberg Kirke
Målgruppe: Børn fra 6 år ifølge med voksne
Entré: Fri entré - Kun adgang med billet.

Få billet til lørdag 14.11 kl. 10.00 Få billet
Få billet til søndag 15.11  kl. 14.00 Få billet