Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Projekt OmSorg

Dato
Mandag d. 28. september 2020 (hele dagen) til søndag d. 29. november 2020 (hele dagen)

Projekt OmSorg afholdes 28.9 - 29.11 2020.

Vi vil alle gennem vores liv opleve, at vi skal forholde os til sorg. Enten ved selv at være i sorg eller ved at være sammen med andre i sorg. Det kan for mange - både børn og voksne - være svært at sætte ord på sin egen sorg eller være dén, der gerne vil starte en samtale med en i sorg.

I samarbejde med Riddersalen, Biblioteket Frederiksberg, Musikhøjskolen, Frederiksberg Museerne og KU.BE sætter Folkekirken på Frederiksberg i efteråret fokus på sorg gennem teater, musik og foredrag.

Vi tilbyder kunstneriske oplevelser, der kan være med til at åbne for svære samtaler, til gavn og virke for både børn og voksne.

Alle arrangementer er med fri entré for børn. Af pladshensyn skal der reserveres billet til enkelte arrangementer.

Du kan blandt andet opleve en ny børneopera efter Cecilie Ekens børnebog V, rørende genfortællinger af Askepot og Brødrene Løvehjerte, kirkegårdsvandringer, New Orleans Jazz Begravelsesoptog, samtalesaloner om sorg, Til middag med døden og meget mere.

Projekt OmSorg er støttet af Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden og Statens Kunstfond og alle arrangementer er med fri entré for børn. 

Se hele programmet