Coronapas i folkekirken

Fra mandag den 29. november ændres retningslinjerne for coronapas i folkekirken således, at deltagere skal medbringe coronapas indendørs, hvis der er over 100 deltagere - udendørs hvis der er over 1000 deltagere.

Kravet om coronapas i folkekirken gælder, uanset om der er tale om en gudstjeneste, en koncert, en kirkelig handling, som fx dåb, bryllup eller bisættelse/begravelse, eller et andet folkekirkeligt arrangement.

Arbejdsgivere i folkekirken skal fra fredag d. 26. november kontrollere coronapas for deres ansatte. Det sker efter, at Medarbejder- og Kompetencestyrelsen har fastsat regler for statens område, herunder folkekirken.